Over mij

Hi, wat leuk dat je op m'n blog terecht bent gekomen! Deze pagina is er voor alle wijsneusjes die graag willen weten wie "the girl behind the blog" is.


The girl behind the blog is in dit geval een 'meisje meisje' wat betreft nagellak-, schoenen-, tassen- en parfum collectie (op één been kun je niet staan is m'n motto), is altijd in voor een dagje shoppen, zo georganiseerd als maar kan, doet aan hoelahoopen, hardlopen en fitnessen, en vraagt zich ondertussen af of een Doutzen lichaampje of tóch die lekkere chocolade belangrijker is in het leven.

Valencia

 Verder heb je hier te maken met een écht ochtendmens die in het weekend nog om half 8 naast d'r bed staat, iemand die de dag niet doorkomt zonder s'avonds een appel en vervolgens een kom yoghurt (mét rozijnen) te eten en de hele week naar haar favoriete maaltijd uitkijkt: friet met frikadel. Ze kan op zondag met plezier in de keuken staan om wat baksels in elkaar te flansen (mét rozijnen), en schrijft daar uiteraard een artikeltje over op ENF.  

Ik Juni 2014 heb ik mijn Havo diploma gehaald, heb ik vervolgens een onvergetelijke reis naar New York City gemaakt en ben ik in September begonnen aan de opleiding Food Design and Innovation. Dit bleek helaas niet dé studie te zijn, waardoor ik me uitschreef en in een tussenjaar belandde. En daar bevind ik me nog steeds in. Om alle misverstanden rondom het onderwerp 'tussenjaar' uit de wereld te helpen, schreef ik dit artikel. Ik werk dus, probeer tijd door te brengen met vriendinnen, veel dagjes uit de plannen, m'n blog te laten groeien en buiten alles te genieten van de vrije tijd.

New York City
EstherNewsFlits is in September 2014 tot stand gekomen omdat ik simpelweg zó erg van schrijven houd, dat alleen vakantieverslagen maken niet genoeg is. Ik wilde niet alleen op vakantie fotograferen maar ook op de alledaagse dag de fotocamera tevoorschijn halen. "Iets" willen doen met schrijven en fotograferen heeft er tot geleid dat ik een blog begonnen ben.

Inmiddels zijn de onderwerpen op m'n blog haast niet meer in categorieën in te delen, omdat ik over de meest uiteenlopende dingen schrijf. Noem het een persoonlijke lifestyle blog, dat is denk ik de beste benaming. Je leest hier soms een dagboekje, dan weer een outfit post, een lekker recept (ik bedoel, iedereen moet eten?), reizen en dan weer een girly artikel over nagellak. Voor iedereen wat wils dus :-)In de loop van de tijd zullen jullie mij steeds beter leren kennen, maar mocht je nou écht iets willen weten kun je natuurlijk altijd een reactie achter laten of een mailtje sturen naar esthernewsflits@hotmail.com!

Social Media kanalen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten